sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pintaremontista hiukan

Kuten aiemmin jo kerroin, muutimme ensimmäiseen omaan kotiin. Ostimme 102 neliöisen rivaripäädyn noin kolmen kilometrin etäisyydeltä entisestä asunnostamme.
Asumme n.30 000 asukkaan kaupungissa ja varsinaiseen keskustaan on kodistamme 1,5km.

Remonttia asuntoon tehty vuosina 03-05, joten mitään suurempaa remppaa ei tarvinnut alkaa tekemään. Vaikka olisihan se kiva, jos saisi itse päättää kaikista materiaalivalinnoista ym., mutta se on myös kustannuskysymys ja koska rempat on tehty laadukkaasti, ei sen puoleen ole mitään tarvetta alkaa pistämään kaikkea matalaksi. Niinpä päädyimme vain hieman pintaremontoimaan, eli maalaamista ja tapetointia. :)

Tässä kuva olkkarista remontin keskeltä:


Mietimme, josko olisimme maalanneet katonkin valkoiseksi, kuten teimme kolmesta muusta huoneesta, mutta koska keittiö ja olkkari ovat periaatteessa yhtenäistä tilaa ja värimaailma mm. keittiön kaapistoissa ja kiinteässä vitriinissä, joka tilat jakaa, on puinen, todettiin puun värin sopivan kattoonkin. Voihan sen joskus vaikka maalatakin, jos enemmän alkaa häiritsemään.

Lopputulos (hieman jouluakin jo tuotu sisään):

 
Tässä jouluasussaan (jonkun tontun jalkakin päässyt kuvaan!):


Tässä näkyy vielä tehostetapettikin:Kodinhoitohuoneeseen tuli valkoinen katto, kuten miehen pojan huoneeseen (jonka tapetin tulemme todennäköisesti joskus vielä vaihtamaan) sekä työ/vierashuoneen katto sai valkoisen maalin. :)

Joulusta kirjoittelen pian lisää, kunhan saan kuvia! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti