sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Avokadopasta

Taitaa olla vieläkin yksi tämän hetken "kuuluisimmista" pastoista, vaikka tiedänkin olevani roimasti jäljessä muita, kuten yleensäkin! :D

Avokadopastan alkuperäisen ohjeen löydät täältä ja sitä ohjenuorana omaan pastaani käytinkin. Valkosipulinkynsiä tosin käytin kolme yhden sijaan ja mitä unohdinkaan?! No basilikan... En sitten lähtenyt sitä korvaamaan millään kuivatulla yrtillä, joten nyt mentiin ilman basilikaa.



Älkää nirhikö minua tämän pastan rakastajat, mutta tämä ei vain ollut se The Pasta minulle, ainakaan siis ilman sitä basilikaa, ehkä se olisi tuonut aivan uuden ulottuvuuden... Tämä voisi mennä jonkun ruoan lisukepastana, mutta ihan pääruokana oli minusta melkoisen pliisu. Kertokaa, jos basilika olisi muuttanut tämän ihan uusiin sfääreihin?? ;)

Silti suosittelen kokeilemaan, mikäli et ole kokeillut vielä ja muista basilika! :)

2 kommenttia:

  1. Tein tätä kanssa n. kuukausi takaperin. Ja olihan se oikein hyvää! Muttei se kyllä minua itkemään laittanut. ;D Tosin seuraavana päivänä himoitsin tuota pastaa ihan hirveästi ja harmitti, ettei sitä ollut enää saatavilla. x)

    VastaaPoista
  2. Kyl tää vaan maistuu ihan taivaalliselle, tosin äitin työkaverit olivat valitelleet pastojaan mauttomiks, mut meillä oli kotona superhyvää ! (sen verran, et äiti vei maistiaisiks myös niille, jotka oli mauttomuutta valitelleet ja maistu), sano vaan, että ohjeessa oli hänestä liian pienet määrät mausteita (: se on sen verran mieto, et kaikki maut tulee sillei jännästi eri kohtiin suuta ja chili sopivasti kurkkuun, oi ! Rupes tekee ny ihan hirveesti mieli tätä :D
    -Vilma

    VastaaPoista