torstai 9. elokuuta 2012
Broiler-halloum-vuoka
Kuvassa vuoka menossa uuniin. :)
4 kpl marinoimattomia broilerinfileitä
8 siivua pekonia
mausteita (minulla: suola, mustapippuri, rosmariini, valkosipulijauhe, hunaja)
Mausta broilerinfileet ja kääräise pari pekonisiivua jokaisen ympärille.
Lisänä vuoassa:
1 sipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
halloumia
mausteita (valkosipulijauhe, mustapippuri, timjami)
Paista 180 asteisessa uunissa tunnin verran ja raikkaan salaatin kanssa ääntä kohden! :)
P.S. Kelpaa myös karppaajille. (hunajanhan voi jättää toki poiskin, laitoin sitä ihan pienen lirun!)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mmmm, tää on varmasti niin hyvää, kun sisältää ainoastaan mun lemppariaineksia! :D
VastaaPoista